Dette er min blogg

Hei. Nå skal jeg prøve meg på blogg.
Jeg vil fortelle min side. Vise dere hva jeg opplever i hverdagen min. Det er langt ifra positivt. Vi går mot en skummel fremtid. Hvert fall for meg og min minoritet.

Av Norges befolkning er vi bare 5%. Det er jo ingenting! Mennesker med epilepsi i Norge er 1%. Så når jeg sier vi er 5% så er det utrolig lite!

Jeg opplever å stadig høre om oss i media. Vi blir sjeldent beskrevet med navn, vi skal bli fratatt å bli sett på som likeverdige som nordmenn. Spiller ingen rolle om vi er født og oppvokst her, vi vil aldri bli ekte viking-norsk som resten av befolkningen.
Og har vi først trukket vinnerloddet og fått statsborgerskapet, så er alltid UDI og Sylvi Listhaug utenfor døra di, søker etter en grunn for å kaste deg ut. Spiller ingen rolle om man har norsk familie, barn, utdannelse og jobb her: ut skal man for man er aldri god og verdifull nok som en nordmann!

Jeg sier ikke dette fordi jeg er bitter, jeg sier dette fordi dette er min og andres hverdag i dette landet. Jeg har en drøm om å se folk samle seg, vise at dette IKKE er greit. Vise solidaritet, samhold og likeverd.

Men dette opplever jeg desverre aldri.
Jeg har opplevd å bli omringet av menn på åpen gate. En gang skrek en stor mann til meg om Jesus og nektet meg å gå på toget, alle bare stirret rart på meg. Som om det er MEG det er noe galt med. Ja fordi det er JEG som er fremmed her, den kristne bannede mannen sier bare det alle tenker.

Jeg skal fortelle mer om mine opplevelser i senere innlegg. Men det er dette som plager meg. Alle skal alltid stirre og se brydd ut. Men det er aldri en eneste en som stopper de som skriker stygge ord til meg. Ingen som viser avsky mot hatet vi opplever hver eneste dag.

Den som tier den samtykker.

Det har hvert fall jeg lært av min mor.

#minoritet #norge #valg #samfunn #muslimer #norsk #ung #fremtiden

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

aminasinfremtid

aminasinfremtid

20, Oslo

Jeg vil skrive om min hverdag. Hva jeg opplever og hvordan fremtiden skremmer meg. Jeg håper å opplyse andre, men desverre tror jeg ikke det er så mange nordmenn som vil bry seg. Det er nettopp derfor jeg konmer med denne bloggen. Min siste sjanse for å faktisk få håp for min og andres fremtid i dette landet. Må alle som leser dette få en fantastisk dag <3

Kategorier

Arkiv

hits